Detta är Björkhagens Byggteknik AB

Vi på Björkhagens Byggteknik AB är experter på fastigheter och fastighetsförvaltning. I vår fastighetsförvaltning i Stockholm har vi alltid kunden i fokus. Vi kan erbjuda ett stort utbud av kvalitativa tjänster för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag. Fastighetsservice, teknisk- och ekonomisk förvaltning samt fastighetsdrift är bara några av de alla tjänster som vi erbjuder. Hos oss kan du få hjälp med allt från enklare uppdrag till totalförvaltning. Vår målsättning är att våra kunder alltid ska vara nöjda och vår fastighetsskötsel ska skapa trivsel och öka värdet på din fastighet. Med ett avtal med oss ska du kunna känna dig trygg och nöjd.

Vi tror på långsiktiga relationer

Genom att ge våra kunder bästa service och arbetsutförande bygger vi på Björkhagens Byggteknik AB långsiktiga relationer. Vi vill vara det självklara och naturliga valet för våra kunder. Våra medarbetare har stor yrkesstolthet och arbetar utvecklande och engagerat. Vi är alla stolta över det arbete som vi utför. Hos oss har du alltid en personlig kontakt där en fastighetsförvaltare och en fastighetsansvarig tar ansvaret för just dina fastigheter. Vi skräddarsyr de tjänster som passar bäst för just dina behov.

Vi är proffs på att förädla fastigheter

Vi på Björkhagens Byggteknik AB är proffs på att förädla fastigheter och inriktar oss mer än gärna på värdeutveckling, ökad direktavkastning, nöjda hyresgäster och en hållbar miljö. Flexibilitet är alltid i fokus hos oss och våra kunder kan handplocka de tjänster som just deras företag har behov av. Vi erbjuder en skräddarsydd unik lösning för varje enskild kund. Har du frågor om vår verksamhet? Vi hjälper dig gärna, så tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag.