Vi kan fastighetsförvaltning

Söker ni någon som kan ta hand om er fastighetsförvaltning? I så fall har ni kommit rätt.

Vi kan erbjuda  bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag ett brett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Stort eller litet, ni bestämmer hur mycket som ni vill ha hjälp med. Vi har lång erfarenhet av fastighetsservice, fastighetsdrift, teknisk förvaltning och ekonomisk förvaltning. Självklart kan vi även erbjuda totalentreprenad och ta hand om allt. Kontakta oss redan idag och vi kan berätta hur vi kan hjälpa er med fastighetsförvaltning.

Låt oss skräddarsy er fastighetsförvaltning

Det är mycket som ska skötas i en fastighet. Trapphus och gårdar är viktiga gemensamma ytor som ska skötas på bästa sätt men även ekonomin måste hanteras på rätt sätt. Vi kan allt om drift och skötsel till ekonomisk förvaltning. Våra duktiga medarbetare har lång erfarenhet av fastighetsförvaltning i Stockholm. Vi kan även hjälpa er med upphandling, projektering och projektledning. En fastighet ska tas om hand så att allt fungerar och att de som nyttjar den trivs men även så att fastighetens värde och funktion säkerställs. Därför kan vi även hjälpa er med energioptimering. Vi kan skräddarsy en plan som passar just era behov och önskemål. Behöver ni hjälp med felanmälan, besiktning och tillsyn, inre och yttre fastighetsskötsel, koordinering av olika entreprenörer, trappstädning, snöskottning med mera? Då ska ni kontakta oss!

Ekonomiska förvaltningen kräver rätt kunskaper

Den ekonomiska delen i en fastighet är ett stort ansvar och något som man lätt upplever som betungande. Det är även ett tidskrävande arbete som kräver de rätta kunskaperna. Vi har den rätt utbildade personalen för detta och kan hjälpa er med det löpande ekonomiska arbetet, bokslut och deklaration. Även kontraktsskrivning och andra viktiga papper som kan beröra er fastighetsförvaltning. Vi har som målsättning att göra förvaltningen så enkel som möjligt för er. Fastighetsservice, fastighetsdrift, teknisk förvaltning, ekonomisk förvaltning  – vi kan ta hand om er fastighetsskötsel ur alla aspekter. Det är ni som bestämmer hur mycket som ni vill ha hjälp med. För oss är alla uppdragsgivare lika viktiga. Tveka inte att höra av er till oss med frågor om fastighetsförvaltning. Vi ser fram emot att kunna hjälpa er.